Ez a recept azok számára irodott akik
nagyon kedvelik a burgonyát. merthogy evvel a módszerrel elkészített krumpli annyira
finom, hogy egyszerűen szétolvad a szádban!
Hozzávalók:
Burgonya: 2~3 darab/fő
Olaj
½ l
Só-
tetszés szerint
A burgonya elkészítése:
A krumlit héjában megfőzzük. Miután
megfőtt és teljesen kihült, megpucoljuk majd négybe vágjuk és bő olajban aranyszínüre
sütjük. A sült krumpliszeleteket papirkendőre szedjük, hogy a felesleges olajat
leitassuk róla, majd sózzuk és izlés szerint rozmaringgal fűszerezzük.
A csirkehús elkészítése:
A csirke mellehúsát apró kis kockákra
szeleteljük, paprikával, sóval, borssal meg rozmaringgal ízesítjük maj egy pár
órára a hüttőbe tesszük. Miután pácolodott bepanirozzuk liszbe, tojásba, zsemlemorzsába,
majd forró olajban megsütjük.
Savanyúságként a céklát ajánljuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése